Merlet voor Mind

Mini last man standing

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (106%)

Merlet voor Mind

 

Elk jaar zetten de 4de-jaars DPZ (zorg en welzijn) leerlingen zich in voor een goed doel. Het goede doel kiezen ze zelf. Ze verdiepen zich allemaal in een goed doel wat ze aan het hart gaat en geven daarover een presentatie. Daarna stemmen ze voor het goede doel waarvoor ze willen strijden en bedenken ze een 'evenement'. De presentatie die werd gegeven over Stichting Mind maakte veel los in de klas.

Dit jaar is er dan ook unaniem gestemd voor Stichting Mind. De leerlingen hebben hiervoor gekozen omdat iedereen direct of indirect te maken heeft of krijgt met psychische problemen. Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit dat er aandacht komt voor de mentale gezondheid en dat het taboe, wat nog steeds heerst, doorbroken wordt.

 Helaas is het in deze tijd niet mogelijk om een groots evenement te organiseren. Daarom hebben we gekozen om een 'Mini last man standing' te organiseren. Afgeleid van het evenement dat Stichting Mind zelf jaarlijks organiseert. We gaan met onze klas allemaal op een paal staan en proberen daar zo lang mogelijk te blijven staan. Geheel 'coronaproof'.

Wij willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting Mind. Zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden én om deze stichting meer naamsbekendheid te geven zodat taboes doorbroken kunnen worden.... Juist nu!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 12-07-2021 | 16:48
€ 12 08-04-2021 | 15:12
€ 5 26-03-2021 | 20:32
€ 5 26-03-2021 | 14:54
€ 22 26-03-2021 | 12:26
Bekijk alle

YESSSSS We did it !!!

31-03-2021 | 16:00 We zijn niet voor paal gaan staan zoals in het filmpje gezegd wordt... WE ZIJN ERGENS VOOR GAAN STAAN! En wel voor iets wat super belangrijk is: We zijn voor onszelf gaan staan en voor de mentale gezondheid van iedereen! 
Lees meer