Hoe kan ik mijn actiepagina aanpassen?

Hoe persoonlijker jouw actiepagina is, hoe beter. Want dan trek jij meer aandacht van de mensen die jou kennen! Schrijf daarom liefst een eigen motivatie, waarom jij je inzet voor MIND. En voeg, behalve een profielfoto, ook een persoonlijke banner afbeelding toe.

Je pagina aanpassen doe je zo:

• Ga naar jouw pagina en log eerst in
    • Inloggen doe je rechts bovenin, bij het oranje icoontje met witte poppetje (of via het 'streepjesmenu' op je mobiel)
    • Als je je wachtwoord kwijt bent, klik hier dan op ‘Vergeten’; je krijgt dan een link toegemaild om je wachtwoord te veranderen
  • Als je ingelogd bent klik je op het ‘potloodje’ achter jouw actie om deze te bewerken. Als je meerdere acties hebt, kies je hier de actie die je wilt aanpassen.
  • Nu zie je een menu.
    • Klik in het menu onder 'Mijn pagina' op 'Motivatie' als je de tekst aan wilt passen.
    • Klik onder 'Mijn pagina' op 'Foto’s en Video’s' als je het beeld van je actiepagina wilt aanpassen.

De rest wijst zichzelf, maar we helpen je graag verder als je nog vragen hebt. Neem dat graag even contact op!