Ik ga 3 uur ergens voor staan!

Vicky Bergman

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1 (16000%)

Op zaterdag 30 oktober doe ik mee met Last Man Standing! Dit is een landelijke actie waarbij ik 3 uur lang op een verhoging ga staan, om aandacht te vragen voor mentale gezondheid. Ik ga letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Ik doe mee omdat ik een statement wil maken....ik wil samen met mijn team stichting Samen één Gorinchem staan voor de jeugd. De jeugd is de toekomst en we willen dat alles bespreekbaar is en wordt. Dus samen strijden voor dit goede doel, zodat de jeugd een fijne toekomst heeft en iedereen wordt geaccepteerd zoals ze zijn...Ongeacht afkomst, overtuigingen, leeftijd, sexe en geaardheid... Love = Love.

Ik doe niet mee om donaties op te halen, maar echt voor een statement te maken... Omdat ik een stem wil zijn voor de jeugd die trauma’s meemaken, misbruikt, mishandeld en/of gepest worden en tegen discriminatie in elke vorm, zoals anders zijn en of psychische kwetsbaarheden en of eenzaam zijn of depressief. We vinden dat iedereen meetelt en je mag houden van wie jij wilt en zijn zoals jij bent, want jij bent uniek en het waard om een leven te leven wat jou gelukkig maakt(zonder de ander pijn te doen)

Ik heb in 2013 een boek geschreven: Doorbroken taboes | Lana B. - Uitgeverij aquaZZ

 Ik wil taboes doorbreken daarom ben ik ook ambassadeur bij de volgende stichtingen: 

Mocht je toch willen doneren, dan gaat het geld naar MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Help jij mij met deze actie? Deel deze dan nu zoveel mogelijk in jouw netwerk! Of doe zelf ook mee en deel jouw eigen actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je betrokkenheid.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 04-10-2021 | 07:27 Omdat kinderen onze toekomst zijn!💖
€ 25 03-10-2021 | 20:23
€ 5 03-10-2021 | 19:28 Kinderen zijn onze toekomst en Samen1 is daar in Gorinchem de juiste om daarvoor te gaan staan, steun deze stichting want dit zijn mensen met een hart voor anderen❤
€ 15 29-08-2021 | 09:26 Omdat het een top doel en us omdat vicky het 'gewoon' maar weer doet. Zij zet zich oeverloos in.
€ 5 06-07-2021 | 05:24 Omdat het mooi is om voor zoiets te staan!