Ik doe mee aan Last Man Standing!

Mieke Both

Nog te gaan

Qr
van totaal € 50 (30%)

Ik doe dit jaar mee aan Last Man Standing! Dit is een uniek evenement waarbij ik 3 uur op een verhoging (een kruk / stoel / tafel / bank / boomstronk...) ga staan.

Hiermee ga ik letterlijk en figuurlijk staan voor het belang van psychische gezondheid van iedereen. Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij mensen te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En dat is nu, meer dan ooit, hard nodig! Ik ervaar zelf momenteel ook de gevolgen van de pandemie. Zorg is minder toegankelijk en wachtlijsten voor diagnostiek zijn langer, crisissen zijn heftiger.

Steun jij mij? Deel mijn actie met iedereen die je kent, of doneer! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid!
Dit word enorm gewaardeerd. Namens mij, mijn assistentiehond Pluto en mijn kat Frummel bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 22-10-2021 | 20:48
€ 5 22-10-2021 | 20:39 Omdat ik weet hoe uitgekleed de specialistische psychiatrische zorg is en hoe mensen er onder lijden
€ 5 22-10-2021 | 20:15 Ik ben KEI TROTS op jou <3
Bekijk alle

Conversie

22-10-2021 | 20:06 Het is voor mij helaas dit jaar niet mogelijk en veilig om op locatie te gaan staan. Door mijn conversie stoornis en daaruit voortkomende niet epileptische aanvallen kan ik plots een hoop zorg nodig hebben. Wel ga ik uiteraard thuis, zolang als mogelijk, met mijn rolstoel naast mij staan en wellicht als het eventjes droog is maak ik de stap om in mijn voortuin mijzelf kwetsbaar op te stellen.  Ik ben erg dankbaar voor het team van Mind die mij diverse malen heeft gebeld om in te checken hoe het gaat. Samen met mijn hulpverlener ben ik tot de conclusie gekomen dat thuis blijven net zo dapper is als op locatie.   
Lees meer