Ik ga staan voor de zichtbaarheid van psychische kwetsbaarheid!

Mario Reijnen

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (18%)

Hoewel ik zelf er zo veel mogelijk aan doe om er goed mee om te gaan, weet ik (helaas) intussen maar al te goed hoe het is als er geen oog is voor een (psychische) kwetsbaarheid en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn.

Stichting Mind heeft me voorheen goed geholpen in een traject om weer op te krabbelen nadat ik uitgevallen was door langdurige overbelasting op precies de kwetsbare plek in mijn mentale (en daarmee ook fysieke) gezondheid, zonder dat ik een mogelijkheid had om zelf nog deze situatie te veranderen.

Op zaterdag 30 oktober doe ik mee met Last Man Standing! Dit is een landelijke actie waarbij ik op een verhoging ga staan, om aandacht te vragen voor mentale gezondheid en kwetsbaarheid. Ik ga letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. Mijn doel is om hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Help jij mij met deze actie? Doneer dan nu! Of doe zelf ook mee en deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 30-07-2021 | 15:30
€ 15 30-07-2021 | 14:24
€ 10 30-07-2021 | 12:56
€ 10 30-07-2021 | 11:12