Nog 12 dagen te gaan tot mijn Last Man Standing

21-06-2021 | 13:30

 Hallo allen,

Ten eerste dank aan al degenen die al gedoneerd hebben, het doelbedrag heb ik al bijgesteld naar boven.

Volgende week zaterdag ga ik Last Man Standing doen, de officiële versie is verschoven naar 30 oktober, omdat veel mensen die meedoen zelf een psychische aandoening hebben, en zij gaan heel graag bij elkaar staan. De hoop is dat dat op 30 oktober wel kan. Dan ga ik ook meedoen, maar omdat ik had beloofd dit op 3 juli te gaan doen, ga ik tweemaal de 3 uur staan.

Bij ons op de boerderij ga ik op 3 juli de werkplaats inrichten als informatiecentrum over psychische aandoeningen: cijfers, soorten aandoeningen en ook kun je deze video Hokjesdenken in de psychiatrie bekijken. In deze video is te zien hoe schrijnend het voor veel mensen met psychische aandoeningen in Nederland is. Als je meerdere psychische aandoeningen hebt, kun je eigenlijk niet binnen de GGZ worden geholpen. Voor de mensen die de zorg het meest nodig hebben, is er geen optie voor behandeling binnen de GGZ. Nu zijn er gelukkig ook veel hulpverleners buiten de GGZ, maar daarvoor moet vaak zelf worden betaald.

Volgende week zaterdag ga ik ook drie bijzondere waargebeurde verhalen vertellen:
om 12:30 uur - hoe ons familieboek is ontstaan
om 13:30 uur - hoe ene Franz midden op de oceaan en in het donker overboord viel
om 14:30 uur - over het oorlogsdagboek van Jeanne van Zaalen

Wil je komen luisteren en je laten informeren over de stand van zaken in de GGZ, stuur dan even een bericht hoe laat je wil komen, naar frans.van.zaalen@xs4all.nl, dan laat ik weten of er nog plek is

Groet,
Frans