Ik doe mee aan Last Man Standing

Eliane De Graaf

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (100%)

Ik doe dit jaar mee aan Last Man Standing. Dit is een uniek evenement waarbij ik maximaal 6 uur op een paal in het water ga staan. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij mij? Doneer dan, dank je wel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 250 20-11-2020 | 08:57 Ik heb gedoneerd omdat ik Eliane - ook na het evenement Last Man Standing at Home - wil laten weten dat de wereld - en alle vrienden om haar heen - veel geven om haar en andere jongeren zoals haar. Het nadeel van de wereld waarin wij leven - zeker in corona tijd - is dat het erg gemakkelijk is om stil te blijven en niet die helpende hand uit te steken naar anderen die dat nodig hebben. Zie deze donatie dus als een gebaar dat er veel mensen zijn die je/jullie willen helpen - niet alleen met geld - en als signaal dat hulp vragen mag - en ook wordt gewaardeerd. Blijf niet stil, spreek mensen aan en maak vooral ook nieuwe vrienden. Je bent - jullie zijn - het meer dan waard!