Last Man Standing | ZA 30 OKT 2021 | 12.00 - 15.00 uur | Doe mee!

Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je samen met honderden anderen 3 uur lang op een paal of verhoging gaat staan!

Met deze actie willen we aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen. Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning juist nu heel hard nodig.

Waar worden de donaties aan besteed?
Door mee te doen met Last Man Standing maak je een statement met je eigen verhaal en motivatie. Met de donaties die jij ophaalt, steun je projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio. Met deze projecten, gericht op kwetsbare jongeren, verzorgen jonge ervaringsdeskundigen vanuit MIND voorlichting, preventie en ondersteuning.

Heel Holland staat... 
Afgelopen jaar was er vanwege corona een online editie van Last Man Standing. Gelukkig kan er nu weer veel meer. Daarom kun je dit jaar kiezen op welke locatie je mee wilt doen. Op de hoofdlocatie in Amsterdam, of samen met anderen in Utrecht of Groningen. Of trek juist de aandacht met jou eigen actie in jouw omgeving! We willen hoe dan ook dat héél Holland gaat staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Kies hieronder waar jíj het liefste wilt staan en doe mee!

Meer info

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (64%)

Nog te gaan

Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik wil meedoen!
Bekijk alle

Gratis naar Young Impact Event!

11-10-2021 | 12:27 Goed nieuws: Speciaal voor alle deelnemers aan Last Man Standing biedt Young Impact gratis tickets aan voor de Young Impact Day, dé dag waarop jongeren die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor een betere wereld in het zonnetje worden gezet. Wil jij dit cadeautje uitpakken? Meld je dan aan via https://youngimpact.nl/agenda/last-man-standing/ en download je ticket!  
Lees meer
Bekijk alle
€ 5

Anoniem

24-10-2021 | 09:19 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan!