Last Man Standing 2022 | Doe mee!

Last Man Standing 2021 was een succes: Een warme sfeer van onderlinge verbinding en meer dan 105.000,- euro samen opgehaald voor een mentaal gezonde samenleving.

Tot 31 december 2021 kun je je tijdelijk gratis aanmelden voor Last Man Standing 2022. Daarna zijn de kosten voor deelname 15,- euro per persoon. Meld je nu aan!

LET OP: Vul bij "Tot wanneer loopt jouw actie" voor nu even 01-01-2022 in! Zodra de nieuwe datum voor Last Man Standing 2022 bekend is, passen wij dit voor jouw aan.

Wat is Last Man Standing?
Last Man Standing is een evenement van MIND waarbij je, samen met honderden anderen, 3 uur lang op een paal staat! Dit doen we om zoveel mogelijk de aandacht te vestigen op het belang van mentale gezondheid én om geld op te halen voor MIND om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen. 

Hoe werkt het?
Doorloop de stappen voor het aanmelden: Vul je gegevens in, kies hoe jij mee wilt doen (individueel, een team starten, of als lid van een team) en pas jouw eigen pagina aan. Pas de motivatietekst aan, zodat het jouw eigen verhaal is en voeg ook je eigen foto's toe. Hoe persoonlijker, hoe meer mensen straks zullen doneren!

Waarom meedoen?
Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid zoals een depressie, een burn-out, prestatiedruk, een eet- of angststoornis of een andere uitdaging. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft niet over zijn of haar probleem te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning, juist nu, heel hard nodig.

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning van kwetsbare jongeren.

Ik wil meedoen!

Aftermovie
Met het filmpje hieronder krijg je een indruk van Last Man Standing 2019. In 2020 was het een online @home-editie, in 2021 kon je meedoen op verschillende locatie en 2022 zal het weer anders zijn, maar minstens net zo gaaf!

 Meer info

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 150.000 (0%)
Bekijk alle

Doe mee met Last Man Standing en ga staan voor het ideaal van een psychisch gezonde samenleving.

Doe mee
Bekijk alle
€ 50

Jeroen

14-01-2022 | 13:17 Aan: Ik sta voor mentale gezondheid