Ik sta voor mentale gezondheid

Elisa de Ruiter

( Lid van team: Get Up, Stand Up! )

van totaal € 250 (100%)
Ik doe mee aan MIND Last Man Standing: Samen met honderden anderen sta ik 6 uur lang op een paal! Dit doe ik om zoveel mogelijk geld op te halen voor MIND, die zich inzet om mensen met psychische klachten te ondersteunen. Sta jij achter me? Doneer dan nu of doe zelf ook mee! En deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor jouw steun.
 
Ik sta voor toegang tot laagdrempelige hulp voor elke jongere, omdat laagdrempelige hulp…
* Het makkelijker maakt om hulp te krijgen als je het nodig hebt.
* Helpt om problemen vroeg aan te pakken, voordat ze erger worden.
* Zorgt dat mensen zich niet schamen om hulp te vragen.
* Kan helpen om noodsituaties te voorkomen.
* Mensen sterker maakt en zelfvertrouwen geeft.
* Iedereen, ongeacht hun achtergrond, kan helpen.
 
Ik worstel al een tijdje met een depressie en PTSS. Mijn ervaringen met psychische aandoeningen zet ik om in kracht door bijvoorbeeld anderen te ondersteunen in hun weg naar herstel. Dat doe ik o.a. tijdens mijn stage bij Stipe. Stipe bied laagdrempelige peer to peer support aan jongeren. Ik bied ondersteuning aan MBO-studenten die problemen tegenkomen tijdens hun opleiding en daardoor moeite hebben om goed vooruitgang te boeken in hun studie. Iets waar ik ook graag gebruik van had willen maken toen ik nog MBO student was. Ik vind het daarom belangrijk dat op alle scholen laagdrempelige hulp voor jongeren beschikbaar is.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 15 08-10-2023 | 21:05
€ 5 07-10-2023 | 19:30
€ 5 07-10-2023 | 18:34
€ 5 07-10-2023 | 17:51
€ 10 07-10-2023 | 17:48
Bekijk alle

MIND - Last Man Standing!

27-09-2023 | 10:36 Op zaterdag 14 oktober sta ik letterlijk en figuurlijk op voor een mentaal gezond Nederland. Een uniek evenement waarbij we 6 uur lang gaan laten zien waar we voor staan. We komen samen op het Jaarbeursplein, direct bij treinstation Utrecht Centraal, om onze positieve wensen voor een mentaal gezond Nederland te uiten.   Ik sta voor toegang tot laagdrempelige hulp voor elke jongere, omdat laagdrempelige hulp… * Het makkelijker maakt om hulp te krijgen als je het nodig hebt. * Helpt om problemen vroeg aan te pakken, voordat ze erger worden. * Zorgt dat mensen zich niet schamen om hulp te vragen. * Kan helpen om noodsituaties te voorkomen. * Mensen sterker maakt en zelfvertrouwen geeft. * Iedereen, ongeacht hun achtergrond, kan helpen.   Ik worstel al een tijdje met een depressie en PTSS. Mijn ervaringen met psychische aandoeningen zet ik om in kracht door bijvoorbeeld anderen te ondersteunen in hun weg naar herstel. Dat doe ik o.a. tijdens mijn stage bij Stipe. Stipe bied laagdrempelige peer to peer support aan jongeren. Ik bied ondersteuning aan MBO-studenten die problemen tegenkomen tijdens hun opleiding en daardoor moeite hebben om goed vooruitgang te boeken in hun studie. Iets waar ik ook graag gebruik van had willen maken toen ik nog MBO student was. Ik vind het daarom belangrijk dat op alle scholen laagdrempelige hulp voor jongeren beschikbaar is.   MIND Last Man Standing 2023 is niet zomaar een evenement. Het is een fondsenwervend evenement waarbij we donaties ophalen voor MIND die zich inzet om mensen met psychische klachten te ondersteunen. Sta jij achter mij en wil je doneren? Je kunt doneren via de link:   https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/fundraisers/elisa-de-ruiter-2020   #BordVoorJeKop #MentaleGezondheid #LMS2023
Lees meer