Ik sta voor mentale gezondheid

Arijan Nadarevic
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (50%)

Ik doe mee om bij te dragen aan misschien wel het grootste 'verborgen' maatschappelijke probleem in onze samenleving namelijk mentale gezondheid.

Uit eigen ervaring weet ik dat er enorm veel stigma heerst bij het aankaarten van dit probleem bij anderen. Men is in eerste instantie vaak bereid te luisteren en vind het heel heftig wat je hebt meegemaakt en ervaren. Maar men is niet snel geneigd om het contact een langer vervolg te geven.
Opzich heb ik daar weinig moeite mee. Zo is de maatschappij nou eenmaal op dit moment. Maar het helpt mensen in het algemeen (laat staan mensen met mentale kwetsbaarheden) wel om contacten te hebben en te onderhouden en zich onderdeel te laten voelen van de samenleving. En op die manier weer hun draai te vinden in hun dagelijks bestaan.

Zelf heb ik, in de afgelopen 13 jaar dat ik met dit probleem kamp, gemerkt dat het een lange weg is naar herstel. Maar dat met de juiste motivatie, geloof en werk wat je er in stopt, je echt een heel eind kan komen. En beter nog, je daar op dat niveau kan blijven.

Ik hoop dat deze actie weer een stapje dichterbij zal zijn naar een wereld met meer begrip en liefde voor mensen die te maken hebben met mentale problemen.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 5 22-09-2022 | 16:36 Succes, Arijan, en dankjewel voor het delen van je beweegredenen, die me raken 🍀
€ 20 25-08-2022 | 15:24