WachtVerzachter

De WachtVerzachter doet mee met Last Man Standing!

Nog te gaan

Normal cb49151b61a4de2757de1db0afff77e4bea9fe82
van totaal € 500 (19%)

Dit is een uniek evenement waarbij wij maximaal 3 uur op een verhoging (een kruk / stoel / tafel / bank / boomstonk...) ga staan. Hiermee gaan we letterlijk èn figuurlijk staan voor het belang van psychische gezondheid van iedereen en met name van jongeren. 

Wat is de WachtVerzachter?

De WachtVerzachter is een oplossing voor mensen die in afwachting zijn van psychische hulp.

Deze hulp laat door de lange wachtlijsten vaak te lang op zich wachten, waardoor de situatie van de hulpvrager nog meer verslechtert.
De WachtVerzachter zorgt ervoor dat je tijdens het wachten al kunt werken aan je herstel.

Wat willen we samen bereiken?

We hopen dat het snel beter met je gaat. Dat je weer beter gaat functioneren en je je gelukkiger gaat voelen.

Misschien is een behandeling binnen de GGz minder nodig, of in een andere vorm. Uniek bij ons is dat de begeleiding wordt ingevuld door ervaringsdeskundigen.
Wie weet kun jij uiteindelijk ook een rol spelen als begeleider van anderen. De WachtVerzachter begeleidt je bij al deze stappen.

Last Man Standing

Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En dat is nu, meer dan ooit, hard nodig! Steun jij ons?

Doe dan zelf ook mee, deel onze actie met iedereen die je kent, of doneer!

De WachtVerzachter zal zowel fysiek als online meedoen!

Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid!

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 22-09-2021 | 17:24
€ 10 22-09-2021 | 17:22
€ 50 03-08-2021 | 19:18
€ 15 10-05-2021 | 15:05