Stichting Dalisay recovery

If you can dream it, you can do it!

Nog te gaan

van totaal € 3.000 (118%)

Na een mooie editie van Last man standing@home kregen wij direct weer de kriebels om ook volgend jaar ons weer in te kunnen zetten om de mentale gezondheid nog meer bespreekbaar te maken, ons verhaal te kunnen delen en te verbinden. We kijken er nu al weer naar uit en zijn trots dat we hier weer met ons team bij mogen zijn. Dalisay Recovery informeert, inspireert en verbindt If you can dream it, you can do it!

Samen met onze teamleden staan wij op de geboortedag van Dalisay, die helaas in 2017 is overleden in Amsterdam voor meer begrip, erkenning en herkenning met betrekking tot de mentale gezondheid. Zij had dromen en wensen om de zorg te verbeteren en meer begrip te vinden en verbinding tot stand te brengen. Vanuit haar missie volgen wij deze droom en is dit ook onze missie!

Vanuit eigen ervaring weten wij allemaal hoe belangrijk het is dat je kan en mag praten over jouw mentale gezondheid, gevoelens en emoties. Alles is oké, jij bent oké!

 

Stichting Dalisay recovery zet zich in voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij door onder andere (creatieve) inloopmomenten in het inloophuis in Medemblik, lotgenoten groepen, naasten bijeenkomsten, interessante lezingen en workshops en 1 op 1 gesprekken. Ook verzorgen wij op verzoek lezingen en voorlichting bijeenkomsten.

 

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 24-10-2021 | 03:00 Er moet veel meer voorlichting op scholen gegeven worden op het gebied van mentale weerbaarheid. Docenten, ouders en jongeren hebben hierin nog steeds te weinig inzicht, wat voor fatale gevolgen kan zorgen.
€ 20 23-10-2021 | 23:58
€ 25 23-10-2021 | 22:10 Heel veel succes kanjers! Mooie missie hebben jullie. Dankbaar dat onze paden kruisen.
€ 5 23-10-2021 | 21:46
€ 50 23-10-2021 | 21:34 Wij steunen Patricia en Ron van harte en wensen hen veel succes met hun prestatie