Het Zwarte Gat

Wij staan voor kinderen van ouders met een verslavingsprobleem.

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (2%)

Op zaterdag 30 oktober doen wij namelijk mee met Last Man Standing! Dit is een actie waarbij we 3 uur lang op de kade van het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam op een verhoging gaan staan, om aandacht te vragen voor mentale gezondheid.

Wij willen daarmee kinderen van ouders met een verslavingsprobleem steunen. Dat zijn zo'n 50.000 kinderen! Het kan heel zwaar zijn voor een kind om een kwetsbare ouder te hebben en dit kan nog steeds veel impact hebben op het dagelijks leven en de mentale gezondheid van jongvolwassenen.

Wij gaan letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. Ons doel is om hiermee zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Help jij ons met deze actie? Doneer dan nu! Of doe zelf ook mee en deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 22-10-2021 | 12:25 Ik heb niet veel maar hier is elke euro hard nodig. TOEDELEDOKI GRT MICHEL
€ 25 13-10-2021 | 09:00