FLERA.

FLERA. x MIND; aandacht voor mentale gezondheid

Nog te gaan

van totaal € 500 (277%)

Zaterdag 30 oktober is het zover! Dan doen wij als team FLERA. mee met Last Man Standing! ! Hiermee willen we aandacht vragen voor mentale gezondheid en zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting MIND.

Last Man Standing is een landelijke actie waarbij men 3 uur lang op een verhoging gaat staan. Daarbij gaan we dus letterlijk en figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. MIND zet zich in om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen.

Naast muziek is mentale gezondheid erg belangrijk voor ons persoonlijk. We zijn beide bekend met psychische kwetsbaarheden en zetten ons dan ook graag in om dit meer onder de aandacht te krijgen. Waar we begonnen met het idee om 'gewoon' zelf iets op te zetten, mogen we op dit moment staan op onze officiele locatie in Nijmegen. Voel je vrij om je bij ons aan te sluiten en mee te doen :)

Help jij ons met deze actie?

Word dan lid van ons team of doneer nu en deel het met je vrienden, kennissen en/of familie!

Alvast heel erg bedankt voor je donatie en betrokkenheid :)

Liefs, FLERA.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 17-10-2021 | 14:18
€ 15 11-10-2021 | 16:05
€ 5 06-10-2021 | 23:53
€ 5 06-10-2021 | 22:47 Ook ik vind het belangrijk dat er ingezameld word voor psychische problemen onder jongeren! Heb hier zelf ook mee te maken en vind het zoo belangrijk dat hier meer aandacht voor qord gemaakt! Janneke van der Doelen doet mee aan de actie, ik ben zo trots op haar wat een bikkel en een vechter en zo mooidat ze dit gaat doen! En respect ook voor alle anderen die kampen met psychische klachten! Mentalhealtdasmatters!💪
€ 10 06-10-2021 | 22:20 Succes lieve Janneke ♥️