FLERA.

FLERA. x MIND; aandacht voor mentale gezondheid

Nog te gaan

van totaal € 500 (203%)

Op zaterdag 30 oktober doen wij van FLERA. mee met Last Man Standing! We doen dit vanaf een eigen @waarjijwil locatie om aandacht te vragen voor mentale gezondheid en zoveel mogelijk geld op te halen.

Last Man Standing is een landelijke actie waarbij men 3 uur lang op een verhoging gaat staan. Daarbij gaan we dus letterlijk en figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. MIND zet zich in om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen.

Naast muziek is mentale gezondheid erg belangrijk voor ons persoonlijk. We zijn beide bekend met psychische kwetsbaarheden en zetten ons dan ook graag in om dit meer onder de aandacht te krijgen. Om onze passie voor muziek te combineren met Last Man Standing zijn we nu onze @waarjijwil locatie aan het opzetten in Nijmegen. Voel je vrij om mee te doen

Help jij ons met deze actie?

Word dan lid van ons team of doneer nu en deel het met je vrienden, kennissen en/of familie!

Alvast heel erg bedankt voor je donatie en betrokkenheid :)

Liefs, FLERA.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 15-09-2021 | 23:22 Lieve Floor & Vera, zo mooi om te zien hoe MIND in de afgelopen jaren is gegroeid en dat jullie je hiervoor inzetten! Heel veel succes en plezier met deze challenge, en alle liefs! Susanne
€ 10 09-09-2021 | 17:27 Lieve Marthe, super dat je hiervoor gaat staan🍀
€ 10 09-09-2021 | 13:57 Goed bezig marthe! U can do it!!
€ 10 09-09-2021 | 13:53
€ 50 09-09-2021 | 12:33