Darfinkar

Wij gaan 3 uur lang staan voor mentale gezondheid!

Nog te gaan

van totaal € 2.500 (80%)

Wat leuk dat je ons stukje leest! Wij zijn A.V.D. Dårfinkar, een doldwaas vrouwendispuut uit Maastricht. Via een van onze oud-leden kwamen wij bij Last Man Standing uit, het mooie initiatief van MIND.

Velen van ons krijgen tijdens het studentenleven regelmatig te maken met problemen omtrent mentale gezondheid. Sommigen volgen studies in deze richting, anderen zien het ook in hun persoonlijke omgeving terugkomen. Wij vinden het een ontzettend belangrijk onderwerp en proberen het daarom bespreekbaar te maken in onze vriendengroepen. Maar we merken dat er voor veel studenten toch nog een taboe op dit onderwerp ligt. Psychische gezondheid moet net zo bespreekbaar worden als lichamelijke gezondheid. Door meer met elkaar te praten over mentale problemen, kunnen we schaamte en onbegrip hopelijk verminderen.

Om aandacht te vragen voor dit onderwerp en om alle jongeren die worstelen met psychische klachten een hart onder de riem te steken, doen wij mee met Last Man Standing! 30 oktober staan wij met een groep in Amsterdam, gekleed in kleur van ons dispuut: paars. Help jij ons mee om ons streefdoel te behalen? Alle kleine beetje helpen.

Het geld wordt direct besteed aan projecten van MIND op het gebied van voorlichting en preventie voor kinderen en jongeren, zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio. Op wijzijnmind.nl vind je meer informatie over deze projecten.

Alvast veel dank voor je donatie en betrokkenheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 18-10-2021 | 18:00
€ 10 18-10-2021 | 09:25 Succes meiden!!
€ 20 17-10-2021 | 23:36 Wel winnen hè Daan 😘
€ 10 17-10-2021 | 19:58
€ 20 17-10-2021 | 11:10 Wij vinden dit een stoer gebaar en weten dat als je ergens voor gaat het ook lukt!