Clinic buddies

Openheid voor iedereen

Nog te gaan

van totaal € 2.500 (0%)

Meer openheid creëren. Dat doen we samen, niet alleen wij als team clinic buddies. Maar ook alle andere strijders en U de mensen in het land.

Helaas is het nog steeds nodig om voor psychische kwetsbaarheid aandacht te blijven vragen.

Ook dit jaar doen wij van team clinic buddies weer mee. Wij hebben elkaar leren kennen in een kliniek en daar niet alleen een goede vriendschap aan over gehouden. Ook hebben wij veel van elkaar geleerd o.a. dat het oké is om psychisch kwetsbaar te zijn.

Op de persoonlijke pagina's van de teamleden kunnen jullie meer lezen over ons persoonlijk. En over hoe het voor ons is om met psychische kwetsbaarheid te leven.

Maar wij kunnen niet zonder jullie hulp. Hoe kun je ons helpen

Op twee manieren.

Door te doneren aan ons persoonlijk of aan ons team. Zodat mind met deze donaties hun goede werk kunnen voort zetten.

Of door met ons mee te doen.

Helpen jullie ons mee om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 31-10-2020 | 16:34