Last Man Standing @Waarjijwil * ZA 30 OKT, 12-15 uur * Doe mee!

Nog te gaan

Last Man Standing @Waarjijwil is gezamenlijke actie waarbij je – tegelijk met vele anderen in heel Nederland – 3 uur lang op een verhoging gaat stáán. Het doel is om aandacht te vragen voor het belang van psychische gezondheid en om zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen.

Verzin een toffe plek waar je echt de aandacht kunt vestigen op jouw actie! Of ga in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.) gaan staan op een krukje, bankje of boomstronk. Op een paal of iets anders kan natuurlijk ook, zolang het maar veilig is!

Als je je al eerder hebt aangemeld voor Last Man Standing 2021, neem dan even contact op met Sabina via het contactformulier.

 

Wil je op een openbare plek gaan staan?
Go for it! Want hiermee laat je mensen echt zien waar je voor staat. Misschien ook leuk om met een groepje mensen te doen, want dat is gezellig en dan staan jullie samen sterk. Zorg er wel voor dat je van te voren checkt bij de betreffende gemeente of openbare plek of dit is toegestaan. Dit kun je doen door contact op te nemen met je gemeente of op hun website te kijken.Twijfel je of het een openbare plek is? Neem dan even contact met ons op.

Waarom zou je meedoen?
Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid zoals een depressie, een burn-out, prestatiedruk, een eet- of angststoornis of een andere uitdaging. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft niet over zijn of haar probleem te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning, juist nu, heel hard nodig.

Doe nu mee @Waarjijwil!

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning van kwetsbare jongeren.

Livestream op de dag zelf
Via de livestream zijn we met z'n allen tussen 12.00 en 15.00 uur met elkaar verbonden. Net als bij de vorige edities maken we er een feestje van, met o.a. BN’ers, muziek, entertainment en interviews! Hieronder zie je aftermovie van de vorige @Home editie (2020). Dit jaar mag het dus ook thuis, maar we moedigen je aan om op een publieke plek te gaan staan!


Hoe werkt het als ik mee wil doen?
Via deze link kom je in het aanmeldproces:

  • Vul je gegevens in
  • Kies hoe jij mee wilt doen: Individueel, als nieuw team of als lid van een bestaand team
  • Beschrijf jouw motivatie om mee te doen en voeg je eigen foto's toe. Hoe persoonlijker, hoe meer mensen je zult overtuigen om te doneren!

Deel jouw actiepagina met iedereen die je kent via WhatsApp, Facebook, e-mail, Instagram of deel je persoonlijke QR-code zodat zoveel mogelijk mensen zien hoe belangrijk mentale gezondheid is en gaan doneren.

Ja, ik wil meedoen met Last Man Standing @Waarjijwil!

 

Meer info

Andere opties

Bekijk alle
€ 10 18-10-2021 | 17:09 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan!
€ 10 18-10-2021 | 16:06 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan! Belangrijk doel!
€ 15 18-10-2021 | 15:18 Aan: Samen sterker!
€ 10 18-10-2021 | 14:40 Aan: Samen sterker!
€ 5 18-10-2021 | 14:26 Aan: Samen sterker!