Last Man Standing @Groningen * ZA 30 OKT, 12-15 uur * Doe mee!

Nog te gaan

Bij Last Man Standing @Groningen sta je, samen met honderden andere mensen, 3 uur lang op een verhoging midden in Groningen, om aandacht te vragen voor het belang van psychische gezondheid en om zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND. Het doel is om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Door samen in Groningen te gaan staan, vragen we met 100 man aandacht voor het belang van mentale gezondheid en staan we samen sterker! Op de Last Man Standing @Groningen locatie is plek voor maximaal 100 deelnemers. Op = op, dus meld je snel aan!

Als je je al eerder hebt aangemeld voor Last Man Standing 2021, dan krijg je tot 3 juli 2021 voorrang op andere deelnemers voor deze locatie. Neem in dit geval even contact op met Sabina via het contactformulier.

Door mee te doen met Last Man Standing maak je een statement, met je eigen verhaal en motivatie. Om te vechten voor betere zorg, om psychische problemen bespreekbaar te maken, om voor jezelf of een ander op te komen en om letterlijk en figuurlijk te gaan stáán voor het ideaal van een psychische gezonde samenleving.

Waarom meedoen?
Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid. Of dat nu gaat over depressie, burn-out, prestatiedruk, eet- of angststoornis, of een van de vele andere klachten die je kunt hebben. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning heel hard nodig.

Doe nu mee!

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning voor kwetsbare jongeren.


Hoe werkt het?
Via deze link wordt je door het aanmeldproces geleid:

  • Vul je gegevens in
  • Kies hoe jij mee wilt doen: Individueel, een team starten, of als lid van een team
  • Beschrijf jouw motivatie om mee te doen en voeg je eigen beeldmateriaal toe... Hoe persoonlijker, hoe meer mensen je zult overtuigen om te doneren!
  • Deel jouw actiepagina met zoveel mogelijk mensen via Whatsapp, Facebook, e-mail, Instagram, QR code… Zodat zoveel mogelijk mensen zien hoe belangrijk jij mentale gezondheid vindt en gaan doneren.

Ik wil meedoen!

Aftermovie
Hieronder zie je een indruk hoe Last Man Standing was in 2019. In 2020 was het een online @home-editie. Dit jaar zal het weer anders zijn, maar mínstens net zo gaaf!

Meer info

Andere opties

Bekijk alle
€ 15 23-09-2021 | 21:01 Aan: Licht in het donker
€ 10 22-09-2021 | 19:05 Aan: Licht in het donker
€ 15 17-09-2021 | 18:44 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan!
€ 5 17-09-2021 | 13:10 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan!
€ 5 16-09-2021 | 11:58 Aan: Ik ga 3 uur ergens voor staan!