Ik sta voor mentale gezondheid

Eva Vermeiren
van totaal € 300 (6%)

Eén op de vier (!!!) mensen tussen de 18 en 25 jaar was in de eerste helft van 2021 psychisch ongezond. Daarnaast overlijden er in Nederland alleen al elke dag 5 mensen door zelfdoding in Nederland, vooral mensen van middelbare leeftijd.

Helaas heb ik ook veel, te veel, mensen de strijd zien verliezen... En of ik ze nu goed ken of wat minder, het breekt elke keer weer mijn hart.

Het is nog steeds hard nodig psychische problemen onder de aandacht te brengen en te streven naar een betere geestelijke gezondheidszorg. Om deze reden ben ik momenteel hard aan het werk om ervaringsdeskundig GGZ-psycholoog te worden en mijn ervaring in te zetten voor betere zorg.

Op zaterdag 24/09/22 neem ik deel aan Last Man Standing, waarbij ik samen met honderden anderen zes uur lang op een paal midden in Utrecht ga staan om aandacht te vragen voor dit onderwerp. Samen staan we letterlijk en figuurlijk voor mentale gezondheid. Het geld dat wordt opgehaald gaat naar MIND, die zich inzet om mensen met psychische klachten te ondersteunen.

Door te doneren en deze actie te delen help je psychische problemen onder jongeren bespreekbaar te maken en te voorkomen. Help jij mee?

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
€ 20 28-08-2023 | 07:21 Ik vind het een hele mooie gedachte en initiatief.