FLERA. x MIND; aandacht voor mentale gezondheid

Vera Ploegmakers

( Lid van team: FLERA. )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (95%)

Zaterdag 30 oktober is het zover! Samen met team FLERA. doe ik, Vera, mee met Last Man Standing om aandacht te vragen voor mentale gezondheid en zoveel mogelijk geld op te halen voor MIND. Waar het begon met een semi-impulsieve deelname, is dit inmiddels zodanig uit de hand gelopen dat Nijmegen een officiele locatie geworden is!

Last Man Standing is een landelijke actie waarbij men 3 uur lang op een verhoging gaat staan. Daarbij gaan we dus letterlijk en figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. MIND zet zich in om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen.

Naast muziek is mentale gezondheid erg belangrijk voor mij persoonlijk. Sinds het einde van de basisschool heb ik te maken met psychische kwetsbaarheden. Daarbij heb ik veel te maken met somberheid en heb ik lange tijd een uitweg gezocht in zelfbeschadiging en (niet) eten. Met veel vallen en opstaan gaat het steeds beter en hoop ik van mijn klachten mijn krachten te kunnen maken.

Help jij me met deze actie?

Doneer dan nu en deel het met je vrienden, kennissen en/of familie!

Alvast heel erg bedankt voor je donatie en betrokkenheid :)

Liefs, Vera

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 26-09-2021 | 18:42
€ 10 03-09-2021 | 21:04 De wachttijden om psychische hulp te krijgen moeten drastisch omlaag. Het is belangrijk dat deze personen snel de juiste hulp krijgen zonder al die administratieve beslommeringen
€ 25 03-09-2021 | 19:58
€ 10 02-08-2021 | 17:16