Ik ga 3 uur ergens voor staan!

Tiffany Viënna Schriemer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (0%)

Hoi. Ik wil iets bespreken 

Mentale gezondheid is een enorme prioriteit. Veel mensen vergissen zich hier wel eens in, vervelend is dat. Mensen beseffen niet hoe intens het in je hoofd er aan toe kan gaan.

Ik noem mijzelf wel eens de traumaclown maar eigenlijk is het niet grappig, mijn leven bestaat uit alles wat met trauma problematiek te maken heeft. Trauma beïnvloed alles. Ik zou wel eens een dag willen meemaken zonder traumaproblematiek, zou zo chill zijn

 

 

Ik doe dit jaar weer mee met LMS, vorig jaar heb ik een tegekke tijd meegemaakt met media aandacht. Dit was zo'n avontuur en ik wil het opnieuw meemaken, het was amazing. Ik vind de actie echt goed, er is zoveel awareness nodig..

 

liefs, Tiffany 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.