Ik doe mee aan Last Man Standing

Suze Nooij

( Lid van team: Stichting Dalisay recovery )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 300 (96%)

Dit jaar doe ik voor 2e x mee aan Last Man Standing!💪🏼😁

Dit is een uniek evenement waarbij ik maximaal 3 uur naast een paal moet stil zitten, vlakbij het water; aan 't IJ, te Amsterdam. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen in hun weg naar herstel van 'overleven, naar weer kunnen gaan leven, zoals men graag zelf zou willen!!! er moet echt MEER geld komen voor psychische hulp, zodat er MEER hulpverleners (bij voorkeur ervaringsdeskundige aan genomen kunnen worden in de psychische zorg, zodat er steeds MINDER langere wachtlijsten komen, voor jongeren met psychische problemen. De wachtlijsten zijn nu echt VEEL TE LANG! Voor jongeren met psychische problemen is het al heel moeilijk genoeg om hulp bij psychische problemen te vragen en wanneer ze dan eindelijk de stap hebben genomen om hulp te zoeken en te vragen, is het heel belangrijk en echt van belang voor een snel herstel dat ze meteen of z.s.m ook de hulp gaan krijgen die ze zoeken en nodig hebben. Maar het doel is ook om meer bekendheid te gaan maken voor jongeren met psychische problemen en dat er MINDER Taboe is over jongeren met psychische problemen.

Ook ik kamp nog steeds (al 8jaar)  met psychische problemen en ervaar nog steeds momenten dat ik aan het overleven ben... Dat voelt echt als een hel om te voelen/te ervaren!

Ik doe mee, samen in het team:

If You Can Dream It, You Can Do It!

Het team bestaat uit allemaal deelnemers van Dalisay Recovery, een stichting voor jongeren met een eetstoornis, angststoornis en andere psychische problemen. Deze stichting is opgericht, in naam van Dalisay de Boer. Zij kampte al langere tijd met Anorexia en heeft helaas haar strijd tegen Anorexia niet gehaald. De strijd was op een gegeven moment voor haar veelste zwaar en heeft er voor gekozen om er zelf een einde aan te maken. Ook dit MOET voorkomen worden, dat er meer jongeren zichzelf van het leven beroven, om rust te krijgen... Het leven is al veelste kort en naast de psychische problemen ook veelste mooi om zelf te moeten besluiten om er een einde aan te maken... 

Het geld gaat naar stichting MIND, die zich inzet voor jongeren met psychische problemen om de zorg/hulp in de psychiatrie beter te maken, zodat er bijv. minder lange wachtlijsten komen en betere en snellere hulp komt, zodat jongeren sneller beter worden en rust krijgen in men zijn of haar hoofd, zodat ze eindelijk het leven kunnen gaan leven wat zij graag willen!!!

de helft van wat we ophalen met het team: If You Can Dream It, You Can Do It, gaat naar Dalisay Recovery. 

Steun jij mij? Doneer nu!

Alles is welkom, want het spreekwoord luid niet voor niks;

Elke cent telt!!! ;)

Namens stichting; Mind, stichting Dalisay Recovery en namens mij zelf alvast enorm en super bedankt voor alle steun en donaties!

Met vriendelijke groet Suze Nooij. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 11-10-2021 | 18:21 Via deze weg heeft mijn lieve tante ook gedoneerd! 🦋🎉😄🥰 Super bedankt lieve tante Margriet!🥰🤗😘😄
€ 15 08-10-2021 | 19:51 Wat een mooi initatief Suze top. Succes
€ 10 05-10-2021 | 15:36
€ 50 04-10-2021 | 13:04 Succes
€ 15 04-10-2021 | 09:36 Omdat dit een mooi en goed initiatief is. Succes, Suze