Ik doe mee aan Last Man Standing

Shania Nevels

( Lid van team: Mijnglimlach )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 500 (44%)

Lang heb ik erover nagedacht of mijn probleem wel groot en belangrijk genoeg was. Ik had het niet zo heftig als anderen, of ik kwam er zelf wel uit. Bovendien, wanneer mag je hulp vragen? Mag het pas wanneer anderen opmerken dat het niet goed gaat? Of wanneer je echt ziek word? Maar ook spookten vragen door m'n hoofd als: Hoe vraag ik dan hulp? En zullen anderen me wel serieus nemen?

Kennen jullie de uitdrukking voor paal/schut staan (=een blunder begaan voor de ogen van anderen (en schamen) ? Zo heeft het een lange tijd voor mij gevoelt. Schamen over hoeveel blunders ik begaan heb. Mensen teleurstellen omdat ze meer van je verwachten dan dat je in werkelijkheid kan. het eenzame gevoel wat je dan hebt terwijl iemand anders het eigelijk heel anders bekijkt. Maar dankzij de hulp die ik krijg heb ik geleerd wat tegenslagen zijn en hoe ik daarmee het beste kan gaan. Ik heb geleerd dat hulp vragen niet erg is. En ik heb geleerd dat voor mijzelf zorgen heel belangrijk is. Ik wil graag iets bereiken, iets betekenen voor andere lieve mensen. Ik wil ergens voor STAAN. Door het samen te doen, naar elkaar te luisteren en elkaar te steunen voelt alles minder eenzaam. Op 30 oktober 2021 zullen wij op een paal gaan staan; Ik zet me in voor anderen ,maar ook voor mij zelf. Iedereen verdiend de zorg die hij of zij nodig heeft, zonder oordeel. Het geld wat wij die dag ophalen gaat naar psychische problemen bij jongeren om te voorkomen! Met dit bedrag wordt er voorlichting gegeven, hulp en advies geboden! 💗 doe jij ook me

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 15-10-2021 | 19:19
€ 15 09-10-2021 | 23:30 Je glimlach is het waard ❤️
€ 35 18-09-2021 | 21:00
€ 15 17-09-2021 | 22:47 Just keep on the good work
€ 5 17-09-2021 | 15:18 Top dat je dit doet Shania! Succes