Ik doe mee aan Last Man Standing

Sabina Vissers

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (74%)

Ik doe dit jaar mee aan Last Man Standing. Dit is een uniek evenement waarbij ik 3 uur op een paal ga staan! Hiermee ga ik staan voor het belang van psychische gezondheid van iedereen en met name van jongeren.

Uit eigen ervaring weet ik dat de impact van psychische klachten énorm kan zijn. Op de persoon zelf, maar absoluut ook op de mensen in de directe omgeving. Het is echt belangrijk om hier aandacht voor te hebben en om mentale gezondheid meer bespreekbaar te maken. Wanneer er geen taboe is, kunnen mensen eerder en beter geholpen worden. 

Het doel van mijn actie is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen vooral bij jongeren te helpen voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij mij? Doe dan zelf ook mee, deel mijn actie met iedereen die je kent of doneer! Alvast veel dank voor je betrokkenheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 21-10-2021 | 09:17 Wat goed dat je dit doet Sabina! Succes de 30e!!
€ 25 21-10-2021 | 08:00 Ik herken de mentale problemen waar veel jongeren mee worstelen. Het is goed dat er aandacht voor is en dat mensen met psychische klachten gesteund worden.
€ 30 21-10-2021 | 07:43 Ik heb gedoneerd omdat ik het heel belangrijk vind dat er aandacht is voor de mentale gezondheid van jongeren (en minder jongeren).
€ 15 21-10-2021 | 07:09 Dit ga je zeker redden!
€ 50 12-09-2021 | 14:16 Ik vind het belangrijk dat mensen in psychische nood worden bijgestaan.