Ik sta voor mentale gezondheid

Romy Migo

Nog te gaan

van totaal € 200 (0%)

In de afgelopen 2 jaar heb ik mogen ervaren dat mentale gezondheid niet vanzelfsprekend. Daarom blijft het belangrijk om het bespreekbaar te houden.

In mijn rol als vertegenwoordiger van MIND (Young) krijg ik wekelijks berichten van jongeren die behoefte hebben aan meer openheid over psychische klachten. Ik probeer elke dag weer bij te dragen aan het verbeteren van de mentale gezondheid voor jongeren.

Vind je het belangrijk en wil je ons steunen? Dan kan je sponseren. De opbrengst gaat naar de MIND Young Academy en MIND Young Studio.

Dit jaar help ik met de voorbereidingen achter de schermen van Last Man Standing.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.