Verbinding geeft kracht!

Patricia de Boer

( Lid van team: Stichting Dalisay recovery )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 500 (106%)

If you can dream it, you can do it!

Ik doe dit jaar voor de derde keer mee aan Last Man Standing. Dit is een uniek evenement waarbij ik 3 a 6 uur op een paal ga staan in Amsterdam. Dit doe ik niet alleen, maar samen met onze teamleden en nog heel veel anderen!. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en om mensen met mentale problemen te kunnen ondersteunen.  Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe zwaar deze strijd kan zijn en helaas mijn dochter Dalisay verloren omdat zij de mentale problemen niet meer aan kon. Maar zij stond altijd klaar voor anderen en wilde zorgen dat dit zo min mogelijk mensen zou overkomen. Daarom hebben wij onze stichting Dalisay Recovery opgericht waarbij wij mensen met een eetstoornis en hun naasten ondersteunen.

DIt jaar valt Last Man Standing voor ons op een bijzonder dag, namelijk de geboortedag van Dalisay. Hoe mooi is het dat we juist op deze dag weer samen mogen staan met lieve mensen en deze belangrijke boodschap mogen uitdragen.

Samen met ons team sta ik voor Dalisay, onze stichting, maar ook voor alle mensen welke nog worstelen met mentale problemen. Steun jij mij? Doneer dan, dank je wel.

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 24-10-2021 | 03:00 Er moet veel meer voorlichting op scholen gegeven worden op het gebied van mentale weerbaarheid. Docenten, ouders en jongeren hebben hierin nog steeds te weinig inzicht, wat voor fatale gevolgen kan zorgen.
€ 25 23-10-2021 | 22:10 Heel veel succes kanjers! Mooie missie hebben jullie. Dankbaar dat onze paden kruisen.
€ 50 23-10-2021 | 21:34 Wij steunen Patricia en Ron van harte en wensen hen veel succes met hun prestatie
€ 20 23-10-2021 | 19:29
€ 5 23-10-2021 | 19:24 Super veel succes Patricia! Wij denken nog vaak aan Dalisay en zij mag nooit vergeten worden! Liefs,