You can do it!

Natalie Vogel

( Lid van team: Stichting JIJ )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (72%)

Dit jaar doe ik voor de 3e keer op rij mee aan Last Man Standing

Het eerste jaar was écht fantastisch! We hebben toen 6 uur op een paal in het water gestaan. Aangemoedigd door ons JIJ-team aan de kant. Het was een bijzondere ervaring, die we dat jaar daarop nogmaals wilde meemaken. Helaas was het door de corona omstandigheden niet mogelijk om met alle teams bij elkaar te komen. Hierdoor hebben we met ons JIJ-team 3 uur lang op een stoel in het JIJ-huis gestaan, samen met alle 500 andere mensen die we live via ZOOM vanuit hun eigen huis zagen. Dit jaar zijn we weer van de partij, en gaan we er met ons team weer een super dag van maken!

Waarom doe ik mee?                                   

Net als voorgaande jaren, wil ik mij inzetten voor jongeren met psychische problemen. Juist NU is aandacht, hulp en ondersteuning echt heel hard nodig. Maar liefst 4 van de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Wij willen geld ophalen om zowel MIND als onze eigen stichting te steunen. Vanuit MIND halen we geld op voor het mogelijk maken van voorlichting, preventie en ondersteuning ten behoeve van kwetsbare jongeren. Bij stichting JIJ gebruiken we het geld om ons aanbod te verbeteren/ te verbreden. Zonder financiële bijdrage van fondsen, gemeente, sponsoren en individuele donadeurs, kan stichting JIJ niet voorbestaan. 

Wat is stichting JIJ?                         

Stichting JIJ is een vrijwilligersorganisatie en biedt ervaringsdeskundige ondersteuning aan iedereen in Nederland die zelf of in zijn/haar omgeving te maken heeft met een eetprobleem of eetstoornis. Door zelfhulpgroepen, individuele begeleiding, activiteiten, voedingsadvies of gewoon een luisterd oor in ons inloophuis, proberen we mensen te helpen in hun weg naar herstel. Heb je pas net problemen met eten of worstel je al jaren? Bij ons ben je welkom. 

Al 3 jaar zet ik mij in als vrijwilliger bij de stichting. Het voelt nog steeds als een thuis voor mij. Ik vind het fijn dat ik met mijn ervaringen mensen kan ondersteunen. Mijn collega's zijn stuk voor stuk mensen die zich 100% inzetten voor de stichting. Ik heb veel warme mensen leren kennen, en hoop dat ik nog lang deel mag uitmaken van deze fantastische groep! 

Help je ons andere mensen helpen? Doneren zou super zijn! Het delen van dit bericht op sociale media wordt ook erg gewaardeerd. 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 11-05-2021 | 20:04
€ 15 11-05-2021 | 18:39
€ 5 11-05-2021 | 18:34
€ 10 10-05-2021 | 19:45
€ 10 10-05-2021 | 15:04