Ik doe mee aan Last Man Standing

Melissa Vial

( Lid van team: Lifesavers❤ )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 250 (10%)

Dit jaar doe ik weer mee aan Last Man Standing. Dit is een enorm bijzonder evenement waarbij psychische gezondheid centraal staat. 

Dit jaar zullen we met zoveel mogelijk mensen op een voorwerp vanuit huis gaan staan. 3 uur lang staan om aandacht te vragen voor voor deze maar al te belangrijke groep. Juist in deze moeilijke tijd weet ook ik hoe belangrijk het is dat hier wat extra aandacht voor komt.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Wil jij mij en ieder ander steunen? Dan is elke kleine bijdrage heel erg welkom. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 28-04-2021 | 19:05