Ik ga staan voor de mentale gezondheid van jongeren!

Lonneke op der Heijde

( Lid van team: Staan voor jouw toekomst - team Levvel )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (730%)

Op zaterdag 30 oktober doe ik mee met Last Man Standing! Dit is een actie waarbij ik 3 uur lang op de kade van het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam op een paal ga staan, om aandacht te vragen voor mentale gezondheid. Ik ga letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Vanuit mijn werk zie ik al jaren dat veel jongeren struggelen met hun mentale gezondheid. Het afgelopen Corona jaar is voor veel jongeren lastig (geweest). Het heeft ervoor gezorgd dat kleine psychische problemen te laat en onvoldoende werden gesignaleerd. Hierdoor is er op dit moment sprake van een toename in aantal en ernst van complexe en chronische problematiek bij jongeren. Denk bijvoorbeeld aan suïcidaliteit, verslaving, gedragsproblematiek, eetstoornissen en zelfbeschadiging.

Bij jongeren onder de 15 jaar is er een forse toename van het aantal jongeren dat hulp nodig heeft. Ook bij mijn eigen kinderen heb ik gezien hoe kwetsbaar jongeren zijn. Hoe belangrijk het is om snel te handelen als bijvoorbeeld somberheid omslaat in een depressie. En hoe frustrerend het is dat hulp dan niet meteen voorhanden is. 

Mijn doel is om met deze actie zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Help jij mij met deze actie? Doneer dan nu! Of doe zelf ook mee en deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid.

Liefs, Lonneke 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 18-09-2021 | 19:55
€ 15 13-09-2021 | 13:05
€ 100 13-09-2021 | 09:27 Mentale gezondheid is een ondergeschoven kindje. Ik ben gelukkig geboren en opgegroeid in een veilige omgeving, maar dat is niet voor iedereen zo bepaald. Zowel levvel als Lonneke draag ik een warm hart toe als opdrachtgever en contactpersoon. We mochten twee projecten doen in het verleden om medewerkers en jongeren meer in hun kracht te zetten. Daar ben ik haar dankbaar voor en daarom steun ik deze actie vanuit mijn bedrijf.
€ 15 12-09-2021 | 23:02
€ 15 12-09-2021 | 13:35