Ik sta op…

Leonie Zondag

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (0%)

op een paal! Nee niet voor paal, deze keer. Of nou ja, ik sta niet echt op een paal. Ik sta 30 oktober, 3 uur lang op een krukje. Nu doe ik dit niet voor mijn lol, al wordt het ongetwijfeld erg gezellig. Nee, ik ga staan voor het belang van psychische gezondheid van iedereen en met name van jongeren.

Ik kamp helaas zelf ook met psychische problemen en krijg daar zorg en ondersteuning in. Ik ben me er bewust van, zeker in deze tijd, dat dit niet vanzelfsprekend is, helaas. Omdat ik heel graag wil dat het wel vanzelfsprekend wordt voor iedereen, sta ik dus 3 uur op een verhoging.

Ik sta voor iedereen die een dagelijkse strijd kampt met psychische problemen!

Ik sta vooral voor alle jongeren, voor wie de toekomst onhaalbaar lijkt!

Ik sta om anderen hoop te geven en om te laten zien dat goede zorg een groot verschil kan maken!

Ik sta niet alleen, maar samen en samen staan we sterker!!

Steun jij mij? Doe dan zelf ook mee, deel mijn actie met iedereen die je kent, of doneer! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.