Ik ga 3 uur ergens voor staan!

Lara Landman

( Lid van team: 🐝 positive )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (0%)

Op zaterdag 30 oktober doe ik mee met Last Man Standing! Dit is een landelijke actie waarbij ik 3 uur lang op een verhoging ga staan, Het is de vraag of het mij gaat lukken wegens fysieke problemen maar ik wil het toch proberen om zo aandacht te vragen voor mentale gezondheid. Ik ga letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. Mijn doel is om hiermee zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.
Ik zelf heb jarenlang geworsteld met depressie, een eetstoornis en trauma's uit mijn jeugd. Door de goede hulp die ik heb gekregen ben ik er bovenop gekomen. En ik gun iedereen die hulp en daarom doe ik mee.
Help jij mij met deze actie? Doneer dan nu! Of doe zelf ook mee en deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.