Ik ga 3 uur ergens voor staan!

Kim van Haren

( Lid van team: KIMVH )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (20%)

Op zaterdag 30 oktober doe ik mee met Last Man Standing! Dit is een actie waarbij ik 3 uur lang op de kade van het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam op een paal gaan staan op een paal ga staan, om aandacht te vragen voor mentale gezondheid.

Ik ga letterlijk èn figuurlijk staan voor een psychisch gezonde samenleving. Iets wat bij mij zelf, en in mijn directe omgeving niet zo vanzelfsprekend is. Mijn doel is om hiermee zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND, die zich inzet om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Help je mee?
Helpen kan bijvoorbeeld door je aan te melden voor mijn team: Volg deze link, klik op ‘Ik wil in dit team’ en meld je gratis aan. Doneren kan natuurlijk ook. Klik op ‘Doneer nu’.

Omdat ik zelf een hele periode last heb gehad van een depressie, maar daar gelukkig weer bovenop ben gekomen, heb ik ondervonden hoe belangrijk de juiste steun is. Het is niet erg om je niet altijd happy te voelen. Sterker nog, ik denk dat het best normaal is. Wat belangrijk is is dat hier open over wordt gepraat. Over dit onderwerp praten en je uiten over je gedachten en gevoelens kan soms best zwaar zijn, maar het kan je ook enorm helpen! Daarom ben ik blij dat MIND deze actie organiseert en ik doe daar dan ook graag aan mee. Elke kleine donatie is al een stap de goede richting in, waardoor MIND jongeren nóg beter mee kan helpen.

Help jij mij met deze actie? Doneer dan nu! Of doe zelf ook mee en deel de actie met iedereen die je kent! Alvast veel dank voor je donatie en betrokkenheid.

Heel veel dank voor jouw steun! Liefs, Kim

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 28-09-2021 | 19:14 Succes Kim! Super mooi dat je dit doet 🙌🏻
€ 15 28-09-2021 | 14:20