Ik doe mee aan Last Man Standing!

Frans van Zaalen

( Lid van team: Stichting Dalisay recovery )

Nog te gaan

Normal fe1337811bfab8519c23b8a9f719993d3c62cd0f
Qr
van totaal € 400 (71%)

Ik doe dit jaar mee aan Last (hu)Man Standing @home, op zaterdag 3 juli van 12:00 ... 15:00 uur! en op de officiële dag op 30 oktober bij het Muziekgebouw aan het IJ. Daar in Amsterdam zullen we met 750 mensen bij elkaar staan.
Zaterdag 3 juli was de eerdere officiële datum en die benut ik nu als proefversie.

Waarom ik dit doe? Omdat ik mensen ken die problemen hebben waarbij de oorzaak in de hersenen ligt. Zo ken ik mensen met parkinson, eetstoornis, dementie, migraine, depressie en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dit is een uniek evenement waarbij ik minimaal 3 uur op de picknicktafel bij ons op de paardenpensionstal ga staan.

Hiermee ga ik letterlijk èn figuurlijk staan voor het belang van een psychische gezondheid van iedereen en met name van jongeren.

Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren en volwassenen te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Dus extra ondersteuning is, meer dan ooit, hard nodig!

Wil je mij steunen?
Dat kan door:
- Te doneren, dat kan bv. hier op deze pagina
- Bij ons op het terrein te komen staan, we vinden vast wel een veilig plekje voor je en iets om op te staan.
  En dan uiteraard je eigen sponsoren te vinden.
- Bij jezelf thuis mee te doen
- Mijn actie te delen met iedereen die je kent

Alvast hartelijk dank voor je donatie en/of betrokkenheid!

Frans

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 30 05-07-2021 | 16:32
€ 25 02-07-2021 | 21:55 Altijd fijn als mensen iets voor een ander doen. Goed bezig Frans!
€ 15 01-07-2021 | 19:27 Goed bezig om voor anderen zijn!
€ 10 01-07-2021 | 18:53
€ 20 05-06-2021 | 08:19 Goed initiatief, er is veel ellende en dus veel steun nodig. Succes Frans!
Bekijk alle

Nog 12 dagen te gaan tot mijn Last Man Standing

21-06-2021 | 13:30  Hallo allen, Ten eerste dank aan al degenen die al gedoneerd hebben, het doelbedrag heb ik al bijgesteld naar boven. Volgende week zaterdag ga ik Last Man Standing doen, de officiële versie is verschoven naar 30 oktober, omdat veel mensen die meedoen zelf een psychische aandoening hebben, en zij gaan heel graag bij elkaar staan. De hoop is dat dat op 30 oktober wel kan. Dan ga ik ook meedoen, maar omdat ik had beloofd dit op 3 juli te gaan doen, ga ik tweemaal de 3 uur staan. Bij ons op de boerderij ga ik op 3 juli de werkplaats inrichten als informatiecentrum over psychische aandoeningen: cijfers, soorten aandoeningen en ook kun je deze video Hokjesdenken in de psychiatrie bekijken. In deze video is te zien hoe schrijnend het voor veel mensen met psychische aandoeningen in Nederland is. Als je meerdere psychische aandoeningen hebt, kun je eigenlijk niet binnen de GGZ worden geholpen. Voor de mensen die de zorg het meest nodig hebben, is er geen optie voor behandeling binnen de GGZ. Nu zijn er gelukkig ook veel hulpverleners buiten de GGZ, maar daarvoor moet vaak zelf worden betaald. Volgende week zaterdag ga ik ook drie bijzondere waargebeurde verhalen vertellen: om 12:30 uur - hoe ons familieboek is ontstaanom 13:30 uur - hoe ene Franz midden op de oceaan en in het donker overboord vielom 14:30 uur - over het oorlogsdagboek van Jeanne van ZaalenWil je komen luisteren en je laten informeren over de stand van zaken in de GGZ, stuur dan even een bericht hoe laat je wil komen, naar frans.van.zaalen@xs4all.nl, dan laat ik weten of er nog plek is Groet,Frans
Lees meer