Ik doe mee aan Last Man Standing

Carlie Mennen

( Lid van team: 🐝 positive )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 100 (25%)

Ik doe dit jaar mee aan Last Man Standing. Dit is een uniek evenement waarbij ik op 30 oktober 3 uur lang op een verhoging ga staan in Utrecht. Hiermee wil ik geld inzamelen voor een betere psychiatrie. Want als we allemaal eens goed kijken, dan kán die ook vele malen beter toch?

Die vreselijk lange wachtlijsten, van het kastje naar de muur gestuurd worden of zelfs; níet geholpen worden.

Daarom sta ik letterlijk op! 

Ook voor al die lieve strijders die de strijd hebben verloren. Hun kunnen niet meer opstaan, maar ik wel voor hen, en dat doe ik dan ook met alle liefde.

Samen gaan wij 30 oktober staan. Hoelang iedereen blijft staan maakt niet uit. We maken een statement. Wij staan op voor een betere psychiatrie!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 06-08-2021 | 20:42
€ 10 31-10-2020 | 22:30