Niet voor paal, maar op een paal 3.0

Babette van Leeuwen

( Lid van team: Stichting zebra voorlichting )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 175 (14%)

Ook dit jaar ga ik weer op een paal staan. Dit doe ik niet omdat ik het nou zo leuk vind, okay stiekem vind ik het ook wel tof om te doen. Ik sta er niet voor mijzelf, ik sta er voor de ander. Ik geloof namelijk dat er openheid mag zijn over psychische problemen, dat stigma's tot de verledentijd behoren, je staat namelijk NIET voor paal als je het moeilijk hebt. 

Ik, alleen, kan maar zoveel bereiken. Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen, ik mag samen met een mooie groep, van Stichting Zebra, op een paal staan. Dat maakt wel netzo gezellig. 

Jij kan mij helpen in het staan voor anderen. En nee, je hoeft niet op een paal te gaan staan. Als je een kleine donatie achter laat, dan help je mij daar enorm mee.

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 02-11-2020 | 16:15