Ik doe mee aan last man standing!

Ayla Meijer

Nog te gaan

Qr
van totaal € 500 (71%)

Hoi! Ik ben Ayla en dit jaar ga ik mee doen aan last man standing. Dit is een evenement waar ik maximaal 3 uur lang op een verhoging ga staan om zo letterlijk èn figuurlijk te staan voor het belang van psychische gezondheid van iedereen.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Helaas is dit nu, vanwege corona, meer dan ooit nodig. Klachten nemen toe, wachtlijsten worden nog langer, maar het taboe blijft bestaan. Met name als het bijvoorbeeld gaat over persoonlijkheidsproblematiek, bestaat er nog veel onbegrip, schaamte en onwetendheid en dit stigma zorgt er voor dat mensen geen hulp zoeken of hun klachten verbergen. Door mijn eigen ervaring met mentale problemen heb ik gemerkt hoeveel werk er nog gedaan moet worden en daarom wil ik meewerken dit stigma te doorbreken en de bewustwording te vergroten. De mentale gezondheid zou net zo bespreekbaar moeten zijn als de fysieke gezondheid, zodat er meer aandacht komt voor preventie en iedereen de zorg kan krijgen die ze nodig hebben.

Steun jij mij? Doe dan zelf ook mee, deel mijn actie met iedereen die je kent, of doneer! Alvast veel dank voor je donatie en/of betrokkenheid!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 13-10-2021 | 09:57
€ 10 13-10-2021 | 09:13 Zelf heb ik ook problemen met mijn mentale gezondheid en ik vind het super belangrijk dat het stigma hieromheen verdwijnt! Door erover te praten en het te normaliseren zullen mensen eerder hulp durven zoeken en zal de ernst van de problematiek misschien minder zijn omdat er op tijd wordt ingegrepen.
€ 5 11-10-2021 | 14:39
€ 15 11-10-2021 | 14:13 Veel succes! XXX
€ 10 11-10-2021 | 14:08